Toni Takala

Lisensoitu personal trainer (Trainer4You) 

Koulutettu hieroja opiskelija

Urheiluhierojan EAT opiskelija

Minun matkani

Personal traineriksi

Liikunnasta elämäntapa

En ole koskaan ollut se liikunnallisin ihminen. Vuonna 2015 kuitenkin sain todella hienon mahdollisuuden lähteä muuttamaan elämääni kuitenkin raiteilleen. Olin mukana projektissa nimeltä ”Jutta ja 10 suurta unelmaa”.

Treenasin 100 päivää lujaa mahtavassa valmennuksessa ja siinä sivulla sitten kuvattiin TV-ohjelmaa. Oli hienoa päästä kokeilemaan omia rajoja ja rikkoa omat vanhat tavat ns. kovan paineen alla! Projektin jälkeen jäi kytemään innostus, josko minustakin voisi tulla isona jotain muutakin, kun pelkkä ravintolapäällikkö?

Vuosi kului ja innostus auttaa muita kasvoi vain sisälläni. Päätin alkaa tutkimaan asiaa ja tajusinkin, että helvetti! Minäkin voin olla jotain muuta! Aloinkin itse treenaamaan ja tutustumaan hyvinvointialaan! 

2017 kesällä päätin, että musta tulee personal trainer! Ja niin asiat vaan meni eteenpäin, että marraskuussa 2017 aloitin Trainer4You:n koulutusputken. Valmistuin 2018 kesällä lisensoiduksi personal traineriksi. Olin jo tähän mennessä jo päättänyt, että tämä ei jää tähän! Olinkin kesällä jo hakenut opiskelemaan OSAO:lle koulutetuksi hierojaksi ja nyt matka hierojaksi on käynnissä.

Alla olevasta napista pääset hier0mo:n sivuille tutustumaan hierontapalveluihin.